Bij Ter Beke hechten we veel belang aan onze bedrijfswaarden. Ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur en het uitgangspunt om samen aan onze toekomst te bouwen.

 


We streven ernaar om innovatie en creativiteit in te bouwen in alle aspecten van ons ondernemen. Innovatie in producten, processen en diensten beschouwen we als de motor van onze strategie en onze organisatie. De ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen is een absolute waarde voor onze toekomstige groei.

 

We geloven in de toegevoegde waarde van elk individu in het behalen van een maximaal resultaat voor onze organisatie. Daarom baseren we onze professionele relaties op wederzijds respect, luisterbereidheid, vertrouwen en elkaar ondersteunen. Alleen samen realiseren we de vooropgestelde doelstellingen van Ter Beke.


Door het stellen van gemeenschappelijke en individuele doelen streven we ernaar om op een efficiënte & effectieve manier een maximaal resultaat te bereiken. Wij reiken een aantal handige tools & support aan om onze collega’s te ondersteunen, maar geven ook de nodige ruimte om tot het beste eindresultaat te komen.


Wij werken samen met onze klanten om bestaande en toekomstige verwachtingen van consumenten in te vullen. Ter Beke heeft een pragmatische oplossings- en resultaatgerichte aanpak, wat wordt aangevuld met een doorgedreven expertise van voedingsproducten en trendy verpakkingen. Op die manier slagen we er samen in om tot de beste oplossingen te komen en een duurzaam partnership op te bouwen.


Respect, openheid & eerlijkheid zijn belangrijke waarden binnen Ter Beke. We dragen dit dan ook uit naar de maatschappij in het algemeen en in al onze interne en externe contacten in het bijzonder.

Inloggen

Ter Beke NV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.