Die aanpak op mensenmaat is voor mij belangrijk

Het produceren van onze lekkere, kwaliteitsvolle producten is een dagelijkse uitdaging voor elke fabriek. Omdat we met verse producten werken, is snel en juist handelen het basisingrediënt, dat we overgieten met een saus van kwaliteit en efficiëntie.

Rachid, coördinator slicing

Een warm welkom

"We willen nieuwe collega’s goed ontvangen. Daarom hebben we een programma op touw gezet. We tonen hoe we het werk hier aanpakken en creëren het juiste kader. Maar het moet gezegd, bij de start van het Rainbowproject was het niet eenvoudig. Niet alleen kregen we meer collega’s, er kwamen ook nieuwe machines bij, nieuwe opstellingen, andere verpakkingen … Alle parameters waren anders en we moesten alles waarmaken tegen de gestelde deadlines.

Het team heeft het project met beide handen aangegrepen. Ik vond het fijn om daarin mijn rol te vinden. Het was wel belangrijk om ieders tempo te volgen. Sommige collega’s hoeven maar een keer te zien hoe iets werkt en ze snappen het. Anderen krijgen graag meer uitleg. Dat is voor mij belangrijk: die aanpak op mensenmaat."

Een leerschool in duurzaamheid

"De toekomst? Blijven werken aan duurzaamheid. Ook bij ons aan de fabriekslijnen is dat geen ijl woord. Zo leiden we collega’s op om de snijverliezen nog verder te beperken. Het doel? Vermijden dat er te veel wordt weggegooid. Want dat is niet respectvol voor het dier en je verliest er werk, tijd en geld mee."

Inloggen

Ter Beke NV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.