Veel afwisseling en een toffe sfeer

Erwin, Lieselotte, Marie-Claire en Alen hebben samen 84 jaar anciënniteit bij Ter Beke en zijn van plan om er nog heel wat jaren bij te doen. Zij werken in de fabriek in Lievegem (productie, kruidenkamer, verpakking en reiniging) en we hebben aan hen gevraagd wat ze leuk vinden aan hun job en het werken bij Ter Beke. Lees hieronder hun verhaal.

“Werken bij Ter Beke is afwisselend en veelzijdig. Er is een grote variatie aan producten die we maken. Een beetje “à la carte” zou je kunnen zeggen maar dan in grote hoeveelheden voor onze klanten. Het is dan ook onze job en verantwoordelijkheid om een mooi eindproduct af te leveren en het geeft veel voldoening om klanten tevreden te stellen. Je krijgt de kans om verschillende plaatsen op de lijn te leren kennen wat er mee voor zorgt dat de job gevarieerd is. Op die manier vergroot je je kennis en je eigen inzetbaarheid. Doorgroeien is geen must maar de mogelijkheden zijn er wel.

Ter Beke is een familiaal bedrijf en dat voel je ook. Als collega’s helpen we elkaar en af en toe wat humor zorgt ervoor dat er een positieve sfeer is. Je komt in contact met mensen van verschillende afdelingen en er is een nauwe samenwerking met de coördinatoren, teamleaders en HR. Er is altijd bereidheid tot overleg. De leuke extra’s zoals fruit op het werk, de nieuwjaarsreceptie, een foodtruck,… nemen we er graag bij!”

Benieuwd welke jobs we hebben openstaan? Neem alvast een kijkje bij onze vacatures.

 

Inloggen

Ter Beke NV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.