Eén voet tussen de deur en de andere al door het venster

Mensen goesting doen krijgen en laten genieten van wat wij koken. Dat is het doel van onze communicatie. Het commercieel team brengt alles aan de man: van concept tot het product op het schap in de winkel. We willen er voor zorgen dat onze producten ieders boodschappentas of winkelkar kunnen vullen.

Mariusz, Account Manager Ready Meals

Hoe overtuig je de markt?

"Je moet flexibel zijn. Je moet werken waar en wanneer de markt dat van je vraagt. De markt hier is in volle ontwikkeling. Diepgevroren maaltijden kenden we al maar vers bereide maaltijden zijn een vrij nieuw concept. Over het concept ‘vers’ stelde men hier in het begin toch wel vragen. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we onze producten zo lang vers houden? Het is mijn taak om dat toe te lichten en duidelijk te maken dat we dat doen zonder additieven. Mensen moeten jou en je product vertrouwen. Zoiets bouw je op en dat neemt tijd. Daarom is persoonlijk contact zo belangrijk. Ik ben vaak onderweg om klanten en prospecten te bezoeken. Eén voet tussen de deur en de andere al door het venster, zeg ik vaak lachend."

Inspelen op de noden

"Vroeger werkten we vooral met porties van één kilogram. Sinds eind 2018 produceren we nu ook individuele porties. Er zijn steeds meer eenpersoonsgezinnen en mensen grijpen vaker naar een makkelijke oplossing. Daar spelen wij op in. Het speelveld is heel groot en biedt ons veel mogelijkheden. Onze lasagne moet simpelweg een belangrijk onderdeel van die markt worden. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Hoe? Door overal een voet tussen de deur te houden.

Ik schakel graag snel, maar moet tegelijk ook geduldig zijn. Er zit best veel tijd tussen een eerste contact en de eerste levering. De kaart vertoont nog een aantal witte vlekken. Die wil ik allemaal invullen met Come a casa® logo’s."

Inloggen

What's Cooking? Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.