Wanneer alles gesmeerd loopt en het team blij is, ben ik ook blij!

Toen Jonas op zoek was naar een nieuwe uitdaging, koos hij voor het familiale karakter en de gemoedelijke sfeer bij Ter Beke. Lees hier hoe hij zich voelt in zijn nieuwe rol als Production Supervisor.

Jonas, Production Supervisor

“In mijn job als Production Supervisor coördineer ik de dagelijkse productieactiviteiten op de werkvloer. Ik streef ernaar om samen met mijn team het productieproces en de productieplanning te realiseren volgens de kwaliteitsnormen en doelstellingen. Daarbij hou ik rekening met de principes van continue verbetering. Ik waak over het juiste gebruik van de machines, volg rendementen op en analyseer deze om zo mijn prioriteiten te bepalen. Tot slot zorg ik ervoor dat we alle veiligheidsstandaarden en kwaliteitseisen respecteren.

Ik haal veel voldoening uit de contacten met de mensen op de werkvloer. Zo ken ik graag iedereen persoonlijk en probeer ik ervoor te zorgen dat niemand zich een nummer voelt. Ik vind het belangrijk dat mijn team met een glimlach naar het werk komt. Mijn gouden regel? Het werk moet goed uitgevoerd worden, maar de boog moet niet altijd gespannen staan. Er kan dus zeker ook eens gelachen worden!

Verder ben ik sterk geïnteresseerd in het streven naar verbetering. Het beste uit onze machines halen, en alles zo efficiënt mogelijk laten verlopen? Daar werk ik graag aan mee!”

Benieuwd welke jobs we hebben openstaan? Neem alvast een kijkje bij onze vacatures.

Inloggen

Ter Beke NV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.