Een moeilijk probleem oplossen geeft mij de grootste voldoening

Gino werkt sinds kort bij Ter Beke als storingstechnieker. Samen met een 8-tal collega’s staat hij in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en nutsvoorzieningen. “Een moeilijk probleem oplossen geeft mij de grootste voldoening.”, vertelt Gino.
 

Gino, Storingstechnieker

Afwisseling troef

"Als storingstechnieker is geen enkele dag hetzelfde. In mijn job heb ik verschillende verantwoordelijkheden: storingen oplossen en stilstanden in het machinepark tot een minimum herleiden, preventief en curatief onderhoud, meewerken aan verbeteringen en optimalisaties… Aangezien we werken in verschillende domeinen binnen techniek, is het een zeer gevarieerde en veelzijdige job. Elektriciteit, mechanica, automatisatie, pneumatica, HVAC,… komen aan bod. Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen die je gefocust houden. Ik heb me nog geen seconde verveeld!"

Werkzekerheid en begeleiding

"Persoonlijk ben ik heel goed onthaald geweest door HR, mijn leidinggevende en collega’s. Er is een goede ondersteuning en afspraken worden nagekomen. Er is ook werkzekerheid wat in de COVID-19 periode niet evident is.

Dankzij mijn “peter”, die mij tijdens mijn opleidingstraject begeleid, leer ik de nieuwe machines kennen. Daarnaast krijg ik voldoende vrijheid en verantwoordelijkheden om mezelf te ontplooien. Je kunt dus wel stellen dat ik mijn draai ondertussen al goed gevonden heb."

Benieuwd welke jobs we hebben openstaan? Neem alvast een kijkje bij onze vacatures.

 

Inloggen

Ter Beke NV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.