(Hulp)Operator slicing

Wommelgem
  • Flanders - Wommelgem
  • Shifts

Werken bij What's Cooking? We vertellen je er alles over

What’s Cooking? (voorheen Ter Beke Groep) is een Europese groep in verse en hartige voeding met hoofdkantoor in België. We bieden klanten binnen en buiten Europa een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle charcuterie, heerlijke bereide maaltijden en handige services. Elke dag opnieuw maken we van duurzame consumptie een natuurlijke keuze. Hoe? Door de zin naar lekker en simpel eten, bereid met zorg voor mens en planeet, te vergroten. Bij het klaarmaken van onze producten komen onze klanten en consumenten altijd op de eerste plaats. Net zoals het welzijn van de bijna 3.000 geëngageerde mensen die voor ons werken in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. What’s Cooking? is onze nieuwe naam, maar als onderneming bestaan we al zo’n 75 jaar. Ons familiebedrijf is sinds 1986 beursgenoteerd aan de Euronext Brussels Stock Exchange en in 2022 draaiden we een omzet van 781 miljoen euro.

Wat ga je doen als Operator slicing?

Als Operator Slicing werk je aan een geautomatiseerde lijn, waar vleesproducten versneden worden. Na een grondige opleidingsperiode ben je verantwoordelijk voor het versnijden en voorverpakken van vleeswaren aan jouw lijn rekening houdend met de veiligheids-, kwaliteits-, en hygiënevoorschriften.

  • Je zorgt voor de goede opstart en bevoorrading van jouw machine (instellingen, folie, etiketten, messen,…).
  • Je doet continu visuele controle op het product en ontsmet de lijn op regelmatige tijdstippen.
  • Problemen met de machine? Je werkt samen met de techniekers om technische problemen efficiënt op te lossen.
  • Je voert een aantal lichte administratieve taken uit zoals het rapporteren over uitval, stilstanden, enz.

Waarmee versterk jij ons team?

  • Je bent positief ingesteld, enthousiast van nature en een teamplayer die samen de collega’s de vooropgestelde doelen wil behalen.
  • Fysiek werk schrikt je niet af en drukke periodes hebben geen invloed op jouw werk.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met continu aandacht voor veiligheid, kwaliteit, orde, netheid en nauwkeurigheid en streeft ernaar een topproduct te maken. Je doet er alles aan zodat de producten aan de hoogste normen voldoen.
  • Ben je tot slot bereid om in 2 ploegen te werken (afwisselend 05.54u-14.00u en 13.54u-22.00u)? Dan ben jij de geknipte persoon!

Wat bieden we je aan?

  • Een vast contract bij What's Cooking?: een bovengemiddeld mooi loon aangevuld met o.a. een ploegenpremie, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 7,00 €/ dag en een eindejaarspremie. Kom je met de fiets? Dan vergoeden we je graag voor de afgelegde kilometers (heen en terug)!
  • Daarbovenop word je uitgenodigd voor leuke initiatieven in het kader van happy & healthy @ Ter Beke en denken we samen na over acties rond veiligheid. Heb je goede tips en ideeën? Deze zijn zeker welkom!
  • Je krijgt een grondige opleiding over de job en ons bedrijf, zodat je kan groeien in je functie. Reële doorgroeimogelijkheden? Zeker! Je krijgt de kans om veel bij te leren en jezelf verder te ontplooien zodat je een expert wordt in je job.
  • Tot slot vinden we het vooral belangrijk dat je je thuis voelt in onze organisatie. What's Cooking? is een stabiel bedrijf met werkzekerheid waar er een open en informele bedrijfscultuur heerst, we zijn trots op wat we doen, delen successen en werken graag samen.


Uw kandidatuur wordt spoedig door ons of een van onze rekruteringspartners Ago of Manpower behandeld.

Inloggen

What's Cooking? Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.